Lite sorgligt

Postat i VARDAG kl. 12:42 av | Kommentarer (0) |

Har flängt runt hela förmiddagen till diverse ställen så nu är det skönt att vara hemma igen. Ska ta det lite lugnt ett tag och samla kraft innan jag måste sätta igång med tråkiga saker som att sortera strumpor och diska. Så är det när man bor själv haha, man måste göra det tråkiga också.

Igår kväll följde min lillebror Mattias med till stallet och red på Indy. Han var jätteduktig för att vara andra gången han sitter på en häst. Sen är Indy alltid en ponny så hon gjorde det inte lätt för honom haha. Vi avslutade kvällen med att äta hemmagjorda hamburgare med mozzarellaöverdrag. Riktigt gott var det!

Imorse var det dags för det som jag fruktat hela sommaren. Min gamla ponny Iza har stått på Julpa i några månader nu, men hennes fodervärd sa upp kontraktet och idag var det dags att åka hem till ägaren. När jag hade Iza på foder ägdes hon av en tjej, men när jag lämnade tillbaka henne ordnade jag så att hennes gamla ägare som haft henne i många många år fick köpa tillbaka henne.

Hon hade sagt till mig förut att hon ville att Iza skulle få bli gammal hos henne, och nu ska hon få det. Men det gjorde inte mindre ont ändå att se henne åka. Hon var ändå min första "egna" häst som jag fick ta allt ansvar för och hon lärde mig massor. Nu kommer hon få det jättebra hos någon som verkligen känner henne och som älskar henne.Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar