Nattligt inlägg

Postat i DAGENS RIDPASS VARDAG TÄVLING OCH TRÄNING GULLAN kl. 00:35 av | Kommentarer (0) |

Tänkte börja med att säga hej på er och jag hoppas att ni har haft en bra dag!

Det har jag haft i alla fall. Började min morgon med att åka ut till ponnyn. Skrittade henne för hand ca 40 minuter i skogen, bara lufsade på. Det var hon värd efter en jobbig vecka! Hoppning/markarbete 3 dagar och sedan dressyrträning i tisdags. Veckan som kommer ska jag trappa ner lite och rida ut mycket, men exakt hur planeringen ser ut vet jag inte än.

Hoppträningen igår kväll gick förresten jättebra och vi fick mycket beröm av tränaren. Vi jobbade mycket med rakställd häst, först över ett litet sockerbitshinder på volt och sen på lite olika linjer. Tex vända snett igenom, sen ganska skarp sväng mot två hinder som stod som ett v i mitten, vidare ut i hörnet, vända in mot ett till hinder  och sen skarp sväng igen. 

Dålig förklaring jag vet, men när jag laddat upp filmen från sista banan kommer ni förstå! Känslan var lite sådär. Jag var rätt trött och hade träningsvärk så mina reaktioner var lite slöa. Sen var hästen lite loj, fick inte riktigt det perfekta trycker i galoppen. Men ponnyn tuffade på och gjorde vad hon skulle, inga större fel. Kom lite fel när jag ville trycka av och hästen sa nej, jag tar ett halvt språng innan. Skulle gått mycket bättre om jag varit piggare i benen och kunnat gasa på lite. 
Allt som allt är jag ändå jättenöjd!Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar